Coaches

De grootste Nederlandstalige League of legends Discord community

League of Legends kent verschillende soorten elo’s van Iron tot Challenger. Iedereen droomt er van om ooit in de High elo van League of Legends te spelen. Ben jij hardstuck Gold en wilt je jou gameplay verbeteren om eindelijk naar plat en hoger te klimmen? De coaches bij League of Legends Nederland kunnen jou hier bij helpen. Zei kunnen jou de mechanics van je champ en de micro/macro play uitleggen. Hieronder staan de coaches die jou graag willen helpen!

Summoners Rift

Rob | Proppelor

Naam: Rob
Role: Mid
Rank: D1
Methodes: op.gg / Q&A / VOD-review
op.gg: http://euw.op.gg/summoner/userName=proppelor

Info: Elke rol kan ik coachen. Het liefst midlane, want daar heb ik het meeste over te vertellen. Wanneer je een VOD-review wilt zorg dat je een game hebt opgenomen, of gedownload vanuit je match history (voor details kan je me PM-en) waarbij het gelijk op ging. GEEN STOMPS!!! Zorg dat je jezelf voorbereid voordat je contact opneemt, zodat we dus meteen aan de slag kunnen. Bij een VOD-review van tevoren je game bekijken en notities maken! Wanneer je dus serieus bent in het beter worden in League neem gerust contact op via DM dan kunnen we de beste methode bespreken.

Foute Makelaar

Naam: Thijmen
Role: Jungle
Rank: D1
Methodes: op.gg /Q&A (VOD reviews ben ik niet zo een fan van)
op.gg: http://euw.op.gg/summoner/userName=foute+makelaar

Info: Ik kan elke rol wel coachen in eigenlijk elk onderwerp, alleen ben niet zo heel sterk op het gebied van wave management. Ben zelf een jungle main dus als je champspecifieke dingen wilt weten kan je het het best met junglechamps proberen. Als je uitleg wil over iets glibber ff die DM’s in.

Squarepanties

Naam: Tim
Role: Top
Rank: D1/Master
Methodes: Ik doe live games, maar heb liever dat je een fresh game klaar hebt liggen en ik kijk je op.gg ff door.
op.gg: https://euw.op.gg/summoner/userName=vtx+squarepantsu

Info: Ik ben een top main, maar speel elke andere rol op high diamond lvl. Mijn sterkste punt is mensen abusen, dan die lead uitbreiden tot een stomp over de hele map. Dus ja als je niet weet wat je met je lead moet doen moet je bij mij wezen en dat kan met elke role.

FlukeFox

Naam: Emma
Role: Support
Rank: D3 (diep in mijn hart Challenger)
Methodes: op.gg / Q&A / Vod-reviews

Info: Ik ben een support main, maar ik kan ook gewoon bot lane in het algemeen coachen. Ik kan je helpen met vision, traden, match ups, champions, verschillende support styles en de 5 man bot lane feestjes.
Als je coaching wil stuur maar een DM!

Myaiachii

Naam: Mike
Role: Team / Solo. Macro, drafting & communication (Alleen in team-environment)
Rank: Does it really matter?

Info: Hi, ik ben Mike en ik ben een somewhat ervaren coach/manager in de benelux scene. Mijn sterkste punten zijn voornamelijk drafting en macro.
Mocht jij dus iemand zoeken die voor of je team, of solo eens een avond mee komt helpen met scrims, soloq, clash etc etc. Aarzel dan vooral niet om een berichtje te sturen. Ook mede door het feit dat het off-season is heb ik wat meer tijd om teams en spelers te helpen. Mocht je meer info willen kan je mij altijd DM’en

Methode: Live via Discord stream of vod review. Op.gg review alleen op basis voor competitive, dus daarmee bedoel ik draft prep (: https://docs.google.com/spreadsheets/d/13JIC5areYNPNzGo6yEtsvKZh9BqmZFetdZD8GDPqvPg/edit#gid=1650257245

Team Fight Tactics

Leavin

Naam: Lieven
Role: TFT
Rank: D2
Lolchess: https://lolchess.gg/profile/euw/leavin

Info: Veel mensen denken dat het enige verschil tussen Gold TFT en Diamond TFT is hoeveel games je gespeeld hebt, maar er zijn veel meer andere dingen die je ook moet leren. Dit is bijvoorbeeld gold management, item holders efficiƫnt gebruiken, lose/winstreaking en positioning, en ik zal je met deze dingen kunnen helpen. Methodes: live games, sinds er in TFT nog geen replay modus is. Voor meer vragen kan je me gewoon een DM sturen.