Coaches

League of Legends kent verschillende soorten elo’s van Iron tot Challenger. Iedereen droomt er van om ooit in de High elo van League of Legends te spelen. Ben jij hardstuck Gold en wilt je jou gameplay verbeteren om eindelijk naar plat en hoger te klimmen? De coaches bij LoL EU-West NL kunnen jou hier bij helpen. Zei kunnen jou de mechanics van je champ en de micro/macro play uitleggen. Hieronder staan de coaches die jou graag willen helpen!

Rob | Proppelor

Naam: Rob
Role: Mid
Rank: D1
Methodes: op.gg / Q&A / VOD-review
op.gg: http://euw.op.gg/summoner/userName=proppelor

Info: Elke rol kan ik coachen. Het liefst midlane, want daar heb ik het meeste over te vertellen. Wanneer je een VOD-review wilt zorg dat je een game hebt opgenomen, of gedownload vanuit je match history (voor details kan je me PM-en) waarbij het gelijk op ging. GEEN STOMPS!!! Zorg dat je jezelf voorbereid voordat je contact opneemt, zodat we dus meteen aan de slag kunnen. Bij een VOD-review van tevoren je game bekijken en notities maken! Wanneer je dus serieus bent in het beter worden in League neem gerust contact op via DM dan kunnen we de beste methode bespreken.

Foute Makelaar

Naam: Thijmen
Role: Jungle
Rank: D1
Methodes: op.gg /Q&A (VOD reviews ben ik niet zo een fan van)
op.gg: http://euw.op.gg/summoner/userName=foute+makelaar

Info: ik kan elke rol wel coachen in eigenlijk elk onderwerp, alleen ben niet zo heel sterk op het gebied van wave management. Ben zelf een jungle main dus als je champspecifieke dingen wilt weten kan je het het best met junglechamps proberen. Als je uitleg wil over iets glibber ff die DM’s in.

Konrad | Poseidon

Naam: Konrad
Role: Support/Jungle
Rank: D3
Methodes: op.gg /Q&A/VOD reviews.
op.gg: https://euw.op.gg/summoner/userName=Coupled%20Burger

Info: Support/Jungle coach die je kan helpen met het leren van alle dingen rondom de support en jungle role. Stuur me maar en berichtje met waar je graag hulp in zou willen en dan kunnen we er samen naar kijken. Hit me up!

Donny

Naam: Donny
Role: Top
Rank: D3
Methodes: VOD-reviews/ Q&A/ Live games/ op.gg.
op.gg: https://euw.op.gg/summoner/userName=thehentaiking

Info: Ben zelf een toplane main, toch zijn er veel dingen die hetzelfde zijn voor andere roles dus aarzel niet met vragen! Het liefst VOD-reviews of live games die we achteraf kunnen bespreken. Q&a en op.gg’s kunnen ook maar daar ben ik niet de grootste fan van. Je moet serieus zijn over improven, een positieve mind-set hebben en het liefst een goed werkende microfoon 😛

Thema door Anders Norén