Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BNL Christmas Cup

19 december 2020 @ 11:00 - 22:00 CET

Gratis

Algemene informatie

Beste Summoners!

League of Legends Nederland in samenwerking met Kayrz organiseren een super vet toernooi waar iedereen aan mee mag doen! Jong of oud jullie zijn allemaal welkom. Wij organiseren de BNL Christmas Cup, omdat we de kerst samen willen vieren en om je skills tijdens de preseason te testen.

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag **19 december vanaf 11:00 uur.** Een aantal games van het toernooi worden gestreamd via Twitch, waar we Talkshows, gezelligheid en het toernooi zelf natuurlijk hosten

Het BNL Christmas Cup bestaat uit maximaal 256 teams. Het toernooi format is Single Elimination (Final bo3). Dit wil zeggen als je een spel verliest lig je uit het toernooi. Het toernooi zal van start gaan om 10.30 s’ ochtends met alle teams die zich inschrijven. Maar zo ver is het nog niet dus sign jezelf up met al je teamleden.

De winnaar van het BeNeLux Christmas Cup ontvangen Kayzr punten waarmee je weer uiteindelijk wat gaafs kan kopen via de Kayzr shop. We zijn nog op de achtergrond bezig met andere leuke prijzen. 

Wil je jou team aanmelden voor het toernooi dan kan het via deze link: https://app.kayzr.com/tournament/5fc4009092eaae51fa5e557a/general 

Via deze Discord https://discord.gg/vDU2VAf word je op de hoogte gehouden van het toernooi of je het gebruiken om teamgenoten te zoeken via #free-agents.

Ben je **streamer** en heb je zin om games te streamen of wil je zelf mee doen met het toernooi en tegelijkertijd streamen? Bericht dan @Julian en hij zal je meer informatie geven.

Zijn er nog overige vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het @julian | KenAijmNight weten via de Discord. Of laat je bericht achter in #toernooi-chat

Gegevens

Datum:
19 december 2020
Tijd:
11:00 - 22:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://app.kayzr.com/tournament/5fc4009092eaae51fa5e557a/general

Locatie

Discord